Update speelzaal

De berichtgeving over de Bosduivel in de Heilig Landstichting is inmiddels ingehaald door de actualiteit. Dankzij de niet aflatende inspanningen van onze meesteronderhandelaar L. Hofman hebben we de gemeente bereid gevonden om op donderdagavonden de grote zaal van wijkcentrum De Klokketoren (Slotemaker de Bruïneweg 272) voor ons te openen. Die locatie is veel gunstiger gelegen dan de Bosduivel en bovendien is de sluitingstijd daar 24.00 uur in plaats van 23.00 uur. De zaal komt met ingang van 8 oktober voor ons beschikbaar.

Over het hervatten van een fysieke competitie en het coronaprotocol voor de spelers wordt binnenkort een besluit genomen.


Share

5 reacties

 1. Ruud van der Spoel schreef:

  Bellen, vuurwerk, stromende bergbeken, gevulde koeken! Bestuur bedankt!

 2. Dennis Breuker schreef:

  En vergeet de cirkels, sterren, bliksem, lammetjes en blauwe zwaailichten niet!

 3. Onno Marres schreef:

  Wat goed dat het bestuur deze zaal gevonden heeft! Bestuur, hartelijk dank!

 4. Simon van Dijk schreef:

  Er moest ooit een keer goed nieuws komen in 2020 en dit is meteen het beste dat er mogelijk was. Hulde aan het bestuur!

  Overigens wel opvallend dat we nu wederom zijn neergestreken op een voormalige speellocatie van SMB. Eerst Café Groenewoud en nu De Klokkentoren zonder klokken in de toren. Gaan we hierna op ’t Hertenjacht?

  Hoe dan ook, ik heb zelf goede herinneringen aan De Klokkentoren, waar ik aan menig IJSCO-toernooi heb deelgenomen. In 2006 behaalde ik op zo’n toernooi de eerste plaats in groep K. Op datzelfde toernooi speelden in de A-poule twee SMB-jeugdspelers genaamd Roy van den Hatert en Lars Kurstjens. Zij werden respectievelijk 6e en 9e (van de 11), achter onder meer de toen elfjarige Hugo ten Hertog, die derde werd. Sinds afgelopen februari is Hugo een GM, maar die andere twee zijn ook goed terechtgekomen ;-)
  Dit was andere tijden, terug naar de onze.

 5. Vladimir Bosnjak schreef:

  Wauw, goed nieuws zeg. Was ik maar even neerlandicus zodat ik de juiste woorden kon vinden om mijn respect voor het bestuur uit te drukken; En niet alleen omdat ze hard op zoek zijn [geweest] naar een locatie, maar ook om het feit dat zij alternatieven bieden. Ook mijn dank voor andere UVS’s die hun best doen om de club leven(ig) te houden.

  Nogmaals hulde aan u allen!

Geef een antwoord