Team UVS wederom derde


Net als vorige week legde team UVS beslag op de derde plaats tijdens de wekelijkse teambattle op Lichess. Het was de laatste battle voor de zomerstop en het team telde het recordaantal van 20 namen. Clemencio en Roytjuh90 maakten op de valreep van dit seizoen hun debuut.
We begonnen wat stroef maar na een uurtje spelen kwamen de puntenleveranciers op stoom. Uiteindelijk kwamen we drie puntjes tekort voor plaats twee plaats, die recht had gegeven op promotie naar de digitale meesterklasse.
Opmerkelijk was dat we deze week drie topscorers hadden. Daltharian, Roytjuh90 en Guidovm trokken de kar met elk 31 punten.

Daltharian legde een IM over de knie

Roytjuh90, die voor het eerst meedeed, en meteen ook maar van het begin tot het eind, bond ook een IM aan zijn zegekar.

Guidovm kwam geen titelhouders tegen maar zijn soepele overwinning in de laatste ronde mocht er zijn.

Mavaro stuurde de volgende partij in met als commentaar: ‘Let op het subtiel dameoffer op zet 18. Gelukkig met een matcombinatie op zet 27.’

WeakietheViking sleurde zijn tegenstander een diep donker woud in waar twee plus twee vijf was en het enige pad terug naar de bewoonde wereld net breed genoeg voor één persoon.

Voorlopig was dit dus de laatste battle. Vanaf 6 september kunnen we weer aan de bak.
Iedereen bedankt voor het meedoen en ik hoop jullie na de zomer weer te zien.

Share

2 reacties

  1. Roy van den Hatert schreef:

    Hartelijk dank Weakie! Heb me kostelijk vermaakt. Helaas de laatste keer voorlopig, maar daar staat tegenover dat we hopelijk snel weer in het eggie kunnen spelen. Bedankt voor de verslagen en de organisatie.

  2. Jan van de Westelaken schreef:

    Goed werk, BJ : )

Geef een antwoord