Finale beker

Schaakvrienden!
Het is razend spannend in beide bekercompetities. Allebei de competities worden geleid door een speler met 4 uit 4 – Hamoun en Olaf. Beiden hebben een meute van vier kanshebbers achter zich aan. Maar beiden hebben ook genoeg aan remise in de laatste ronde om de beker te winnen. Als ze verliezen… dan zijn er dus in beide groepen vier kanshebbers voor de beker. Wat er gebeurt bij gelijk eindigen staat in de regels onder lid 7: https://www.uvsnijmegen.nl/interne-competitie/bekercompetitie/regels/

De indeling voor ronde 5 staat hier. Lukas en Pepijn konden hun partij in de eerste ronde niet spelen – zij mogen nu op herhaling. Omdat het een reglementaire uitslag was kan het voorkomen dat dezelfde spelers elkaar nog eens treffen.
De stand staat hier.
De ratinglijst is ook aangepast, die staat hier.
Vergeet niet de uitslagen vóór 28 juni 24:00 uur in te vullen. Dat doe je hier.

Share

Geef een antwoord