UVS dakloos

Je kent wellicht de Engelse uitdrukking ‘When it rains it pours’.

Uitbater René heeft ons laten weten dat hij ermee stopt en dat het Kolpinghuis gesloten wordt. Na ruim een jaar in het Kolpinghuis te hebben gespeeld, een speelzaal die de meeste leden goed beviel, is de club dus weer dakloos en moeten we op zoek naar een nieuwe zaal. Gelukkig hebben we daar, ook weer vanwege corona, even de tijd voor omdat we vooralsnog sowieso niet fysiek mogen en kunnen schaken.

Dringende oproep

Uit ervaring weet het bestuur dat het vinden van een andere speelzaal in Nijmegen die aan de typische UVS-verwachtingen (zoals ruimte voor 60 spelers per avond, open tot 01.00 uur) voldoet, zoeken is naar een speld in een hooiberg zonder dat je weet of die speld er überhaupt is! Mocht een van de leden een tip hebben voor het bestuur, laat het ons dan a.u.b. weten! Stuur een mailtje naar secretaris@uvsnijmegen.nl.

Share

3 reacties

 1. Peter van der Doef schreef:

  Ik heb Belvoir gebeld, maar die gaan ook sluiten ivm corona!!

 2. Simon van Dijk schreef:

  Misschien kan SBS 6 ons volgen voor een realitysoap?

  Ik heb het volgende idee gepitcht bij John de Mol: “UVS zoekt onderdak” volgt een door tegenslag geplaagde schaakclub die om het jaar door overmacht van speellocatie moet wisselen. Faillissementen, verbouwingen, en beheerders die ermee stoppen dwingen de gezelligste schaakclub van Nijmegen tot een ongewild schaaknomadenbestaan. De kijker volgt de beslommeringen van 90 sympathieke schakers die stad en land afzoeken voor een eenvoudige speelzaal die tot 1:00 open is. Want om 23:30 op straat gezet worden zoals hun concurrenten van SMB, dat willen ze onder geen beding!

  John heeft nog niet gereageerd.

 3. Jan Hendrik Donkervoort schreef:

  Lindenberg?

Geef een reactie