7 reacties

 1. Peter van der Doef schreef:

  Datum bekertje klopt niet.

 2. Maarten van Rooij schreef:

  Aangepast! Dank Peter.

 3. Onno Marres schreef:

  Ik verheug me erop om met de beker met de kleine oren te kunnen beginnen! Is noteren bij dit online bekertoernooi verplicht?

 4. Maarten van Rooij schreef:

  Hallo Onno,
  Ja, het is een officiële bekerpartij. De partijen worden echter door Lichess al genoteerd. Dus als je online speelt hoef je niet zelf nog te noteren. Je kunt al je partijen laten analyseren en downloaden als je wilt.

 5. Mathijs Broeren schreef:

  Poeh, na zo’n avond bekeren dringt zich toch een vraag op: Is het toegestaan om naast je computer een echt schaakbord te zetten met de actuele stelling? Niet om actief op te analyseren, maar om niet de hele wedstrijd naar je scherm te hoeven kijken? Complimenten trouwens voor alle organisatie in deze Corona-tijd!

 6. Dennis Breuker schreef:

  @Mathijs: ik had hetzelfde gedaan, zonder me af te vragen of het misschien niet eens zou mogen… Maar op een gegeven moment ben ik toch overgestapt op alleen digitaal bord.

  En inderdaad alle lof voor de organisatie!

 7. Pepijn van Erp schreef:

  Ik zat donderdagavond al klaar met bord naast de pc toen mijn tegenstander zich terugtrok :-(
  Belangrijkste reden om het eens te proberen met een echt bord ernaast, was om te kijken of ik het dan wat minder vermoeiend zou vinden om een lange partij te spelen. Dat lange achtereen turen naar het beeldscherm, dat je toch ongemerkt doet, vind ik ook een nadeel van die blitz toernooitjes.

Geef een antwoord