BEKER TOT 1800 NIEUWE INDELING

Er hebben zich (na de deadline) nog drie deelnemers gemeld. Omdat er nog geen partij gespeeld is kan ik de indeling nog aanpassen; ook omdat we dan uitkomen op een even aantal. De nieuwe indeling staat nu op de site.

Indeling beker

Share

5 reacties

 1. Peter van der Doef schreef:

  Wil je het uitslagformulier ook nog veranderen, ik heb mijn partij al gespeeld, maar kan de uitslag niet kwijt.

 2. Maarten van Rooij schreef:

  Aangepast! Excuus.

 3. Klaus Wüstefeld schreef:

  Maarten, ik heb ondanks al jouw goede uitleg teveel problemen ( met frustraties) i.v.m. de computertechnische dingen, die er allemaal moeten gebeuren. Mijn eerste partij tegen Benjamin heb ik terecht verloren, Benjamin speelde goed, maar het is blijkbaar niet iets, wat mij ligt. Ik verlang naar een gewoon potje schaken zonder allerlei dingen eromheen. Daarom schrijf ik mij uit voor dit bekertoernooi.
  Ik zal het nog verder uitleggen in een email.

 4. Klaus Wüstefeld schreef:

  Nog even melden, dat ik toch meedoe. Maarten heeft mij ervan overtuigd, dat ik toch mee moest doen.

Geef een reactie