Simultaan!!!

Schaakvrienden!
Het is zover. We streven ernaar om vier tot zes keer per jaar een kloksimultaan te laten uitvoeren door onze topspelers. Op 8 juni om 20:00 presenteert UVS de eerste Online Simultaan, gegeven door Joost Retera.
Deelnemers aan de simultaan krijgen 50 minuten voor de partij en 15 seconden increment, dus ga ervan uit dat je een partij van ongeveer twee uur gaat spelen.
Joost zal uit de partijen die gespeeld worden een fragment uitkiezen dat hij op de site zal bespreken/analyseren: de slimste verdediging, het mooiste offer, de interessantste opening – van die dingen.

Aanmelden voor de simultaan kan alleen als je lid bent van het team: UVS-Nijmegen Interne Competities op www.Lichess.org. Hoe je lid kunt worden zie je onder https://www.uvsnijmegen.nl/online/

Als lid bent van het team kun je op onderstaande link klikken. Je komt dan op de site waar je je aan kunt melden voor deelname aan de simultaan (klik op ‘NEEM DEEL’).
https://lichess.org/simul/XX6iESiT

Er zijn maximaal 15 plaatsen te vergeven en wie het eerst komt het eerst maalt.

Als je je hebt aangemeld, zorg dan dat je maandag 8 juni om 20:00 online bent en ingelogd hebt op Lichess. Om 20:00 uur precies start Joost Retera de simultaan – als je niet binnen 20 seconden je eerste zet doet, wordt de partij verloren verklaard en kun je niet meer meedoen.

Share

Geef een reactie