Vijfde ronde SOS-competitie

De komende twee weken wordt er weer een nieuwe ronde gespeeld in de regionale SOS-competitie. Op maandagavond 10 februari speelt UVS-SOS 4 een thuiswedstrijd tegen ASV 8. Het vierde staat in klasse 3B met 4 matchpunten op de derde plaats, terwijl de Arnhemmers helemaal onderaan bungelen met nog geen enkel matchpunt. Volop kansen dus, aanstaande maandag.

Vervolgens reist UVS-SOS 3 op dinsdag 11 februari naar Twello om het daar op te nemen tegen het eerste team van de gelijknamige schaakclub. Beide teams behaalden tot nu toe drie matchpunten in klasse 2E. De winnaar van komende dinsdag klimt door naar de middenmoot, terwijl de verliezer in de onderste regionen blijft staan.

Daarna gaat UVS-SOS 1 op donderdag 13 februari naar Arnhem om daar te schaken tegen ASV 3, de hekkensluiter in klasse 1D met slechts één matchpunt. Het eerste staat samen met Koningswaal en Het Kasteel op de twee plaats met 5 matchpunten. Dat zijn er drie minder dan koploper Rivierenland, de tegenstander van UVS-SOS 1 in de volgende ronde.

En een week later, op donderdag 20 februari, treft UVS-SOS 2 in Arnhem ASV 5. UVS-SOS 2 staat bovenaan in klasse 2G en zal bij een overwinning de ongedeelde koppositie consolideren.

Share

Geef een reactie