Roy van den Hatert wint UVS Nieuwjaarstoernooi

Schaakvrienden!
De thuisblijvers hadden weer eens geen gelijk. Misschien was het wel omdat de verwarming maar op halve toeren draaide, of het was gewoon blinde ambitie. Maar er werd geknokt om elk halfje. 28 spelers mochten zich maandagavond warmspelen teneinde de felbegeerde titel “Winnaar van het vermaarde UVS Nieuwjaarstoernooi” op zijn palmares bij te schrijven.
Tekenend is wellicht dat twee dilettanten (Roy en Jaap spelen zo ongeveer eens in de maand een potje) bovenaan zijn geëindigd. Maar ondanks die koude, ondanks die blinde ambitie en ondanks die vermaledijde blunders en ondanks het gebrek aan champagne, hapjes en speeches. was het toch een gezellige en voor velen leerzame avond.

Je vindt hier de eindstand.

De gedetailleerde uitslagen vind je hier.

Share

Geef een reactie