Indeling Periode 3

Schaakvrienden!
De groepen voor Periode 3 zijn ingedeeld. De definitieve indeling (met de data en de tegenstanders) maak ik na het eerste weekend van 2020. Dus als je niet bent ingedeeld en als je toch wilt spelen kun je me dat uiterlijk 6 januari laten weten.

Share

2 reacties

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Ik wil de indeling bekijken, maar sinds enige tijd ontbreekt bij mij de Link “indeling”. Ranglijst, kruistabel en scoretabel staan er wel als van ouds, maar “indeling” staat er niet bij.
    Waaraan kan dit liggen? Is dat een gebrek op mijn computer of is dat meer algemeen?

  2. Maarten van Rooij schreef:

    De voorlopige groepssamenstelling is nu bekend. Omdat zich nog spelers aan kunnen melden is de indeling voor de vijf speelronden nog niet gemaakt. Die wordt op 7 januari gepubliceerd. Op dat moment zal de link ook verschijnen. Het ligt dus niet aan je computer.

Geef een reactie