Derde ronde SOS-competitie

Op maandag 9 december wordt de derde ronde van de SOS-competitie gespeeld. De vier SOS-teams van UVS spelen allemaal gelijktijdig thuis in het Kolpinghuis.

UVS1-SOS neemt het op tegen Koningswaal 1 uit Beuningen. Dit team staat met vier punten uit de eerste wedstrijden aan kop in poule 1D, terwijl het eerste in de eerste twee wedstrijden twee punten scoorde. UVS2-SOS staat met vier matchpunten bovenaan in poule 2D van de SOS-competitie. Het tweede speelt maandag tegen hekkensluiter ASV 6 en heeft goede kansen op een derde overwinning. De tegenstander van UVS3-SOS in poule 2F is ASV 4 dat op twee matchpunten staat. Het derde speelde de eerste wedstrijd gelijk en verloor de tweede match. En UVS 4 -SOS speelt komende maandag in poule 3E tegen De Cirkel 3 uit Ede. Dit team heeft evenals UVS 4 twee matchpunten, maar het vierde heeft slechts één keer gespeeld vanwege een bye in de tweede ronde door het oneven aantal teams in deze poule. De aanvang van alle wedstrijden is 20.00 uur.

Share

Geef een reactie