In memoriam: Dennis Arts

Woensdagavond is Dennis in huiselijke kring overleden.

Voor iedereen die op de analyse-avond van de magistrale aanvalspartij van Dennis was, komt dit bericht niet als een verrassing.

Hij was heel blij dat hij nog bij de analyse heeft kunnen zijn en enkelen van jullie nog persoonlijk heeft kunnen spreken. Het was een bijzondere avond, die ook door de Gelderlander treffend is vastgelegd (zie verderop in de berichtjes hieronder).

U.V.S. verliest hiermee een zeer sterke schaker met een dito persoonlijkheid.

Zodra er meer bekend is rondom de uitvaart, zullen we dat hier laten weten.


De afscheidsdienst zal plaatsvinden op donderdag 28 november om 16.00 uur in aula Vacalis van crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen. Meer informatie op de rouwkaart hieronder (klik om te downloaden).

Share

2 reacties

  1. Joris Leijten schreef:

    R.I.P. Dennis Arts. Een gevallen witte koning na een moeilijke strijd met de elemementen. Gecondoleerd aan de familie en de vrienden, teamgenoten van UVS. Dennis was een teamplayer. Een gezelligheidsmaker… Sterkte aan iedereen die dat nodig heeft. Joris

  2. Guus Leufkens schreef:

    Ik ben blij dat ik Dennis nog gezien heb op de enige avond die ik sinds september aanwezig ben geweest…..

Geef een reactie