Nieuwe ronde KNSB-competitie

Aanstaande zaterdag (23 november) wordt de volgende ronde van de KNSB-competitie gespeeld. De deelnemende UVS-teams spelen allemaal een uitwedstrijd.

UVS 1 neemt het in Tilburg op tegen De Stukkenjagers dat net als het eerste tot nu toe één overwinning en één verliespartij behaalde. Het team dat zaterdag wint, zet een goede stap richting kopposities.

Ook UVS 2 behaalde uit de eerste twee wedstrijden twee matchpunten. Dit team speelt zaterdag in Enschede tegen Lonneker, dat de eerste twee wedstijden beide wist te winnen. Het wordt een interessante ontmoeting waarin het tweede goede kansen heeft vooral ook vanwege de hogere gemiddelde rating.

UVS 3 zakt zaterdag af naar Maastricht om daar de strijd aan te binden met ZwartWit. Na de twee nederlagen uit de eerste twee ronden wordt het voor het derde langzamerhand tijd om de eerste overwinning bij te boeken.  Maar dat zal tegen de Limburgers, die op twee punten staan, niet eenvoudig zijn omdat dit team een aantal spelers met een hoge rating heeft, met name aan de eerste vier borden.

Na het nipte verlies uit de eerste ronde speelt UVS 4 een uitwedstrijd tegen Wageningen 4. Ook Wageningen verloor de eerste wedstrijd van dit seizoen waardoor het team dat komende zaterdag wint de laatste plaats direct weer zal verlaten.

Share

Geef een antwoord