Drukbezochte analyseavond

Maar liefst tussen de 50 en 60 mensen vulden onze speelzaal afgelopen maandagavond voor de speciale analyseavond met grootmeester Ruud Janssen. Hij analyseerde de bepaald niet eenvoudige partij van IM Stefan Beukema tegen onze eigen Dennis Arts uit 2016, waarvoor Dennis de New in Chess schoonheidsprijs werd toegekend.

Tot veler verbazing was Dennis zelf bij de analyse aanwezig, begeleid door medewerkers van de Stichting Ambulancewens. We kunnen spreken van een zeer geslaagde avond en hadden de stellige indruk dat Dennis dat ook vond.


Ook Dagblad De Gelderlander was aanwezig voor een interview en film- en foto-opnamen: klik hier.

Share

2 reacties

  1. Henk-Jan Janssen schreef:

    Een indrukwekkende avond en een indrukwekkende partij. Terecht de schoonheidsprijs gewonnen. Zelfs Ruud Janssen moest af en toe heel hard nadenken hoe het ook alweer moest. Fijn dat er een grote opkomst was. Ik heb Dennis zien genieten. En hulde aan iedereen die dit tot stand heeft gebracht!!

Geef een reactie