Nieuwe ronde KNSB-competitie

Op zaterdag 2 november wordt een nieuwe ronde gespeeld in de KNSB-competitie. UVS 1, 2 en 4 spelen uit, terwijl UVS 3 een thuiswedstrijd speelt in het Kolpinghuis.

UVS 1 gaat in Spijkenisse op bezoek bij de schaakclub met dezelfde naam. Net als UVS 1 verloor ook Spijkenisse in de eerste ronde. Als ons eerste zaterdag weet te winnen, verlaat het de onderste plaats die momenteel wordt ingenomen en zien we het team daar de rest van het seizoen hopelijk niet meer terug.

Ook UVS 2 speelt aanstaande zaterdag een uitwedstrijd. Het tweede neemt het dan in Lichtenvoorde op tegen Rokade. Ook deze teams verloren beiden hun wedstrijd in de eerste ronde. De match van zaterdag begint overigens met de stand 0,5-0,5. Teamleider Pepijn speelde zijn partij afgelopen maandag vooruit en de uitslag daarvan was remise.

En ook UVS 4 gaat komende zaterdag op stap. Dit team pakt de trein naar Utrecht om het daar in de eerste ronde op te nemen tegen Oud Zuylen 3, het team met de hoogste gemiddelde rating in deze poule. Dat is dus direct een mooie uitdaging voor de mannen van het vierde.

UVS 3 speelt zaterdag als enige UVS-team thuis en komt in het Kolpinghuis in actie tegen Blerick 2. UVS 3 verloor in de eerste ronde, terwijl de aanstaande tegenstander startte met een overwinning. Als het derde aan wil haken bij de koplopers van deze poule, moet er van de Limburgers gewonnen worden. De aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Share

Geef een antwoord