Kalender in ical-formaat + vreemde schaakalgoritmes

Ik heb de agenda van UVS toegevoegd aan m’n eigen agenda en vermoed dat er nog wel mensen zijn die interesse hebben deze aan hun eigen agenda toe te voegen. Iedere kalender die het ical-formaat ondersteunt zou deze moeten kunnen importeren.

De kalender is hier te downloaden:
https://www.uvsnijmegen.nl/wordpress/wp-content/2019/10/UVS-Jaarprogramma-2019-2020.ical_.zip

Voor iedereen die daar geen behoefte aan heeft, heb ik wel een filmpje in de aanbieding dat uiteenzet hoe een pacifistische schaakstrategie het doet tegen een strategie waarbij je met enkel de koning aan gaat vallen (suicide king) of hoe een afgezwakte stockfish presteert tegen een schaakstrategie gebaseerd op het wiskundige getal pi.

 

Share

2 reacties

 1. Vladimir Bosnjak schreef:

  Bedankt voor de kalender.
  Windows 7 komt niet met een kalender-programma, maar men kan nog gewoon gratis WinCal downloaden. Bijvoorbeeld via hier (met instructies): https://www.intowindows.com/windows-calendar-for-windows-7/

  Vroeger werd WinCal automatisch geleverd met Windows, maar vanaf Win 7 is dat niet meer. Gelukkig is het nog gratis beschikbaar.

 2. Dennis Breuker schreef:

  Heel goed, deze ical. Misschien iets voor het bestuur om volgend jaar zelf te maken?

  En dan dat filmpje, helemaal mooi! Dank voor het delen en het laten ontdekken van deze bij Google werkende Tom Seven. Wat heeft hij enorm veel dingen gedaan. En ook veel nutteloze, zoals zijn project ARST ARSW, een hele Star Wars film gesorteerd per woord. https://www.youtube.com/watch?v=5GFW-eEWXlc

Geef een reactie