Indeling periode 2

Schaakvrienden!
Zoals aangekondigd is er bij groep A en B sprake geweest van versterkte degradatie.
Door groep B uit te breiden naar 12 spelers zijn de gevolgen minimaal gebleven gezien de instroom van zes spelers in de A en B groep.
De indeling staat onder interne-competitie/groepsstanden.
Klik op indeling om te zien tegen welke tegenstanders je de komende vijf ronden speelt.

Share

10 reacties

 1. Henk-Jan Janssen schreef:

  Wat een B groep !!!

 2. Henk-Jan Janssen schreef:

  En wat een groep A !!! #eerlijkiseerlijk ;-)

 3. Klaus Wüstefeld schreef:

  Als het goed is zal de indeling van de volgende 5 rondes te zien zijn, maar dit keer is bij mij alleen de eerste ronde ( 14 okt) zichtbaar en van de tweede ronde is slechts de helft zichtbaar ( er is ook geen schuif rechts ervan, waarmee je ( al schuivende met je muis) naar het vervolg kunt kijken. Zijn er meerder mensen, die dit probleem hebben? Ligt het aan mijn computer, of is er iets anders aan de hand ?

 4. Koen de Wilt schreef:

  Ik heb dat probleem niet Klaus. Op zowel m’n telefoon als m’n laptop en in zowel Firefox, Chrome als Edge kan ik jouw probleem niet dupliceren. Welke browser gebruik je?

 5. Klaus Wüstefeld schreef:

  Bedankt Koen voor je reactie. Ik heb ook al een suggestie van Jan vd Westelaken gehad, waardoor ik toch wel denk, dat het aan mijn computer ligt. Je vraagt naar de browser: Kan het zijn, dat het “Firefox” of moet ik “Ziggo”zeggen ?

 6. Klaus Wüstefeld schreef:

  mijn computerprobleem is opgelost.

 7. Koen de Wilt schreef:

  “Firefox”, “chrome” en “Edge” zijn Internet browsers (kort: browsers). “Ziggo” is je internetprovider of internetaanbieder (Engels: internet service provider of ISP).

  Hoe is het opgelost?

 8. Anton van Rijn schreef:

  Vermoedelijk vanzelf, gok ik ;-)

 9. Klaus Wüstefeld schreef:

  Af en toe een gokje wagen is wel leuk, Anton, maar het ging niet helemaal vanzelf. Om naar de indeling van 5 rondes te kijken moet je rechts van de indelingen met de muis de schuif naar beneden trekken. Die schuif was er niet. Plotseling ontdekte ik, dat die schuif er niet was bij de klassen A t/m E , terwijl die schuif er wel was bij de twee laatste klassen ( F en G). De oorzaak daarvan had ik snel gevonden. Rechts van de indelingen ( onder het kopje “Meer”) staat een redelijk brede informatiestrook, heel handig, omdat je via die strook naar allerlei informatie kunt komen. Die strook overlapte mij mij ongeveer een halve cm de informatie over de indelingen enz.mij dicht bij de “indelingen”, zodat bij de klassen A t/m E de schuiven bedekt werden

 10. Klaus Wüstefeld schreef:

  De vorige zin over mijn computerprobleem ging helemaal verkeerd .Het vervolg: De schuif, die ik moest gebruiken was dus niet meer zichtbaar doordat hij was overlapt door de UVS informatiestrook. Ik moest toen een middel vinden om die informatiestrook naar rechts te verplaatsen. Dat is me uiteindelijk gelukt door helemaal rechts boven in het scherm te klikken op het kleine vierkantje, waardoor er meer ruimte kwam en de schuif zichtbaar werd.

Geef een reactie