Degradatiezorgen…

Aan de oproep van Dennis Breuker geef ik graag gehoor. Een potje uit de interne van vorige week maandag.

Share

1 reactie

  1. Thierry Pol schreef:

    Enkele toevoegingen: 1, de engine geeft Simon in zekere zin gelijk over het uitlokken van f4 – 10…f4 is niet de beste zet. Beter was het om te nemen in het centrum, met gelijkwaardig spel. 2: 11…Ph5 was oké maar niet geweldig – het idee was om een zet te vinden die redelijk was ongeacht welke kant wit op rokeerde, maar het paard staat waarschijnlijk beter op f6! 3: na 15…Lxb7 (mijn oorspronkelijke plan voordat ik in een blinde impuls het afgruwelijke Dxg2 speelde) 16 g3! heeft zwart niet echt een aanval – 12…g5 verdient dus strikt genomen een ? maar subjectief ben ik toch trots op het idee achter het offer.

Geef een reactie