Een potje uit de interne

Ik vind het altijd erg leuk om een partij na te spelen. Zeker als dat een partij van een clubgenoot is. De enige plekken waar dat met regelmaat kan zijn de externe verslagen. Maar ik wil ook potjes uit de interne naspelen! Soms staat er eentje, maar dat is helaas niet al te vaak. Om het goede voorbeeld te geven zal ik er nu zelf eentje plaatsen. In de hoop op ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.

Het is een creatieve partij met een wat onorthodoxe opstelling. Opmerkelijk vond ik het moment waar ik zes candidate moves overwoog, waarvan vier met hetzelfde paard! Ook kwam ik er om 22.45 uur achter dat we toen pas bij zet 11 waren!

Ik heb bewust de engine niet mee laten kijken en ook geen vraagtekens uitgedeeld. Dat laat ik aan u over. Veel naspeelplezier!

Share

Geef een antwoord