Concept groepsindeling P1 – definitieve indeling 27 augustus

Schaakvrienden!
De groepen voor komende periode zijn (in concept) ingedeeld. De definitieve groepsindeling wordt 27 augustus gepubliceerd op de gebruikelijk plaats: Interne Competitie > Standen en indeling.
De basis voor de indeling is de eindstand van periode 4 van vorig jaar. Omdat er veel nieuwe instroom is (6 nieuwe leden, 4 herintreders) is er veel geschoven. Vaste regel is dat niemand meer dan één groep lager kan worden ingedeeld dan hij/zij is geëindigd in periode 4 van vorig jaar (check even – als dat voor jou wel het geval is moet je me even mailen). De volgorde in de groep is op rating (eindrating vorig seizoen).

Ik verwacht dat in periode 2 tussen de 6 en 10 spelers in zullen stromen. Dat betekent dat er sprake zal zijn van versterkte degradatie van 4 tot 6 spelers (misschien meer) aan het eind van P1. Daarnaast zal een aantal groepen uitgebreid worden naar 12 spelers.

Share

Geef een antwoord