Mosterd na de maaltijd

Op de een of andere manier is het de aangewezen slagman voor het schrijven van de verslagen van de laatste competitiewedstrijd van UVS 1-SOS en UVS 4 niet gelukt om dat voor elkaar te krijgen. Zelf had ik voor beide verslagen een partij met commentaar aangeleverd en ik neem aan dat dat voor meer teamgenoten geldt.
Om te voorkomen dat mijn partijen voor eeuwig in de pijplijn blijven hangen, plaats ik ze hier toch maar even en roep teamgenoten van beide teams op om hetzelfde te doen.

De eerste partij is die tegen Rik Tichelman uit de confrontatie UVS 1-SOS – Velp 1 (bord 6). Velp moest winnen om kampioen te worden, wij moesten winnen om niet te degraderen.

Uiteindelijk zouden we deze wedstrijd met 3-5 verliezen.

De tweede partij werd gespeeld tijdens het duel Wageningen 4 – UVS 4. Die ochtend was de helft van het team naar de crematieplechtigheid van Rob Schoppema geweest.

We wonnen deze wedstrijd met 4,5-3,5. Helaas maakte koploper Muconsult Apeldoorn geen fout waardoor we als tweede eindigden.

Share

2 reacties

  1. Ron van Dijk schreef:

    Tja, zo kan t ook BJ. Ik blijf hoop houden dat Dennis vd B. alsnog tijd zal vinden om de verslagen af te ronden zodat mensen niet voor niets veel energie in hun partij-analyse gestopt hebben. Of anders aan Koen de W. overdraagt; hij heeft aangeboden het voor hem op de site te plaatsen.

  2. Anton van Rijn schreef:

    Zoals vanouds briljant BJ!

Geef een reactie