Voorlopige indeling externe competitie 2019-2020

Hierbij een voorlopige teamindeling voor de externe competitie voor het seizoen 2019-2020. De definitieve indeling wordt ook gebaseerd op de vervoersmogelijkheden van ieder team en eventuele andere bijzondere omstandigheden.

Zoals je kunt zien hebben we iets te veel spelers voor de KNSB-competitie en iets te weinig voor de SOS-competitie. Dus als mensen nog willen switchen van de zaterdagse competitie naar de doordeweekse is dat geen probleem.

De KNSB-teams twee tot en met vier hebben meer dan acht spelers terwijl er telkens slechts acht personen kunnen spelen. De extra speler(s) zijn echter GEEN reserves. Het is de bedoeling dat er gerouleerd wordt als iedereen beschikbaar is. De teamleider bepaalt de uiteindelijke opstelling.

Ben je ingedeeld en wil je toch niet meespelen of liever reserve zijn? Laat me dat dan even weten. En doe dat ook als je niet ingedeeld bent en reserve wilt zijn of toch in een team ingedeeld wilt worden (bij voorkeur in de SOS-competitie). Dat kan via: wedstrijdleider@uvsnijmegen.nl.

Share

Geef een reactie