Zomerschaak in Wijchen!

Heb je zin om te schaken tijdens de zomerstop? Lijkt het je leuk om in een zomerse setting op maandagavond je favoriete bordspel te spelen? Dan is Zomerschaak in Wijchen wat voor jou!

Acht maandagavonden lang vanaf 1 juli organiseert SV Het Kasteel in Café Anneke aan de Wijchense Markt (5 minuten lopen vanaf het station) het Zomerschaken. Dit jaar al voor de 22e keer!

Iedere avond kun je punten scoren voor het eindklassement, maar een enkele avond meespelen mag natuurlijk ook. We kronen namelijk niet alleen een kampioen aan het einde, maar ook iedere avond een avondwinnaar. Bovendien is deelname helemaal gratis!

We beginnen steeds om 20:00 en zijn zo tegen 22:45 klaar met de competitie. Daarna staat het vrij om te schaken tot sluitingstijd :)

Zie voor meer informatie en het programma www.svhetkasteel.eu.

Graag tot ziens in Wijchen!

Share

1 reactie

  1. Ron van Dijk schreef:

    Gisteren voor de 1e keer geweest, leuk concept in een gemoedelijke sfeer. Elke week een ander speeltempo, gisteren 10 potjes gevluggerd, volgende week 5 rapidpartijen van 15 min. Ik heb nog ruimte in de auto dus laat maar weten als je mee wilt rijden.

Geef een antwoord