Programma lustrumfeest zaterdag 29 juni: leuk en gevarieerd! RSVP

Beste clublid of oud-lid,

Over een kleine maand is het zover. Dan vieren we met zijn allen dat onze club de eerbiedwaardige leeftijd van 75 jaar heeft bereikt. Om precies te zijn op zaterdag 29 juni vanaf 12.00 uur tot en met 20.00 uur in het Kolpinghuis.

Het bestuur en de jubileumcommissie hopen natuurlijk dat je er de hele dag bij bent!

Het programma van het lustrumfeest bestaat uit diverse leuke activiteiten met een schaaktintje. Indachtig de verenigingsnaam Uit Vrienden Samengesteld ligt het accent op gezelligheid met elkaar. Uiteraard is aan de inwendige mens gedacht. De jubileumdag wordt afgesloten met een gratis Indische rijsttafel en eerder zijn er al een paar keer hapjes rondgegaan. Ook krijg je een aantal consumptiebonnen.

In het kader van het jubileum is op de site de aparte rubriek UVS 75 jaar in het leven geroepen. Deze rubriek wordt in de loop van het jaar gevuld met allerlei verhalen, interviews, foto’s en andere interessante informatie. Lees als voorproefje het boeiende artikel van Klaus Wüstefeld over het spannende begin van UVS in 1944.

Je treft hieronder het volledige programma van het lustrumfeest op 29 juni aan. We verzoeken je een handvol vragen te beantwoorden (onder meer of je ’s avonds mee-eet) via het vragenformulier, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Wil je meer weten over het lustrumfeest? Schiet een van ons dan aan op een clubavond of mail naar uvs75jaar@gmail.com.

Wij rekenen op jouw komst!

De feestcommissie
Dennis Breuker, Hans Klip, Maarten van Rooij en Ruud van der Spoel

Feestprogramma op zaterdag 29 juni

12.00 – 12.45 uur: Ontvangst
Op zijn Hollands met koffie of thee en vlaai. En voorzitter Lambert Hofman houdt tegen half één het gezellige openingspraatje, waarmee hij de toon van de dag zet.

12.45 – 14.30 uur: Schaakquiz
De onvolprezen quizmaster Joost Retera pijnigt onze hersenen met pittige én ludieke schaakvragen. Gelukkig hoef je deze vragen niet in je eentje te beantwoorden. Je speelt in een team van ongeveer vijf mensen die ter plekke door de organisatie wordt samengesteld. Veel lol verzekerd!

15.00 – 17.00 uur: Koppeltoernooi
Geen dag met schakers zonder te schaken natuurlijk, maar dit toernooitje heeft een twist. Je vormt samen met iemand anders een team en speelt volgens de formule van Hands & Brains. Weet je niet wat dat is, google even (er is zelfs een NK!) of laat je verrassen. Elk team bestaat uit een sterkere en een wat mindere sterke speler. We verheugen ons al op de hilarische misverstanden. Er zijn prijsjes te winnen, net als eerder bij de quiz trouwens.

17.00 – 17.30 uur: Speech door René ten Bos
Toen we het clublid René voorzichtig polsten of hij een toespraak zou willen houden, waren we verheugd door zijn ferme ‘ja’! René – net Denker des Vaderlands af – vertelt schijnbaar uit de losse pols over dingen die je tot nadenken aanzetten en inspireren. We zijn bijzonder benieuwd hoe hij als filosoof én schaker tegen ons geliefde spelletje aankijkt!

17.30 – 18.00 uur: Huldiging van de kampioenen van seizoen 2018/2019
Het was weer een succesvol jaar voor UVS met heel wat mooie team- en individuele prestaties. Dus allerlei mensen worden in het zonnetje gezet. Er zullen veel bekers, flessen drank en wat dies meer zij mee naar huis kunnen worden genomen.

18.00 uur: Indische rijststafel
Een lekkere hap betaald uit het feestbudget tot besluit. En de mogelijkheid om nog even gezellig met elkaar te praten voordat de zomerstop van UVS aanbreekt.

20.00 uur: Slot
Aan alle leuke dingen komt een eind, dus ook aan het lustrumfeest. Al zullen de diehards ongetwijfeld nog de naburige terrasjes en cafés opzoeken.

Vergeet je niet aan te melden via http://tiny.cc/uvs75jaar

(foto bij dit bericht vanDelaney Dawson via Unsplash)

Share

1 reactie

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Felicitatie aan de feestcommissie: jullie hebben er iets feestelijks van gemaakt ! Ik ben er bij vanaf 12 uur , maar zal vanwege een ander belangrijk feest helaas ongeveer om 17.00 uur vertrekken.

Geef een reactie