Be(k)erput

Ergens in mijn achterhoofd brandde weer het stuntvonkje: zou het een keer lukken om een serieuze gooi naar de cup te doen? Tegen een op papier mindere tegenstander, Arjan Schoonen, in de derde ronde zou een zege mogelijk moeten zijn om me tussen de kanshebbers te begeven. Ik had beter moeten weten… zie cupkul.

Na een scherpe openingsbehandeling van Arjan begon ik me net  uit de zorgen te werken, toen ik onbarmhartig in de beerput viel door in onderstaande stelling (+2 volgens Stockfish) doodgemoedereerd met zwart Pc4 te spelen !?!? Oef, wat een lucht.

Ik hoop dat mijn volgende tegenstander, Ron van Dijk, genegen is om me aan mijn onwelriekende arm uit de put te trekken.

Share

2 reacties

  1. Ron van Dijk schreef:

    Beste Marcel, mag ik je aanraden contact op te nemen met Maarten van Rooij? Wellicht kan hij nog iets aan de indeling doen, ik zit namelijk in diezelfde put.

  2. Ron van Dijk schreef:

    Terwijl ik me sta af te douchen, vraag ik me af of je al kopje onder bent in de mest. Hopelijk is Guus sterk genoeg om je er weer uit te trekken, die drek zuigt nogal.

Geef een reactie