Bekercompetitie Start 13 mei

Schaakvrienden!
Op 13 mei beginnen we weer met de bekercompetitie. Actie gevraagd! Kijk even naar de voorlopige deelnemerslijst hier. Sta je niet op de lijst, maar wil je wel meespelen mail dan naar intern@uvsnijmegen.nl. Graag ook even melden als je onterecht op de lijst staat – dus als je niet wilt meespelen en wel op de lijst staat.

In de bekercompetitie zijn een aantal bijzondere regels van kracht. De regels tref je hier aan.

Een paar punten wil ik hier nog benadrukken.
1. De eerste drie ronden kun je een ‘bye’ aanvragen. Je krijgt voor een ‘bye’ een half reglementair punt toegewezen. LET OP – je moet een bye tijdig aanvragen: voor maandagavond 24:00 uur. Voor de eerste ronde voor dinsdagavond 24:00 uur.
2. Er kan niet ingehaald worden, maar er kan wel vooruit gespeeld worden. De uitslag moet uiterlijk maandag om 24:00 ingevuld (of geappt of gemaild) zijn. Zodra de indeling is gemaakt wordt die hier gepubliceerd. De indeling staat in principe op dinsdagochtend op de site. Deze indeling is definitief, tenzij er een fout is gemaakt (bijvoorbeeld als een uitslag foutief is opgeschreven of verwerkt).

Woensdag 8 mei wordt de indeling voor ronde 1 gepubliceerd.

Share

Geef een reactie