Zaterdag 29 juni lustrumfeest! Oproep aan oud-leden

UVS bestaat 75 jaar. Dit vieren we op zaterdag 29 juni van 12.00 tot 20.00 uur in het Kolpinghuis. Noteer de datum dus vast in je agenda.

Op deze dag vinden verschillende activiteiten plaats. Om een tipje van de sluier op te lichten: een lezing, een ludiek schaaktoernooi, een quiz et cetera. De precieze invulling maken we later bekend. Zie ook onze webplek, links bovenaan, getiteld UVS 75 jaar.

Het lustrumfeest is er voor leden én oud-leden. Als lid ontvang je later nog een officiële uitnodiging. Was jij vroeger lid en lijkt het je leuk om de oude schaakvrienden weer te zien? Meld je dan aan via het mailadres uvs75jaar@gmail.com. Daarmee blijf je automatisch op de hoogte van de feestactiviteiten.

We rekenen op jouw komst!

De feestcommissie
Dennis Breuker, Hans Klip, Maarten van Rooij en Ruud van der Spoel

Share

Geef een reactie