Cursus Schaaktrainer 1 in Nijmegen

Jan Aalbers, jeugdschaaktrainer van SMB, laat het volgende weten:

Hierbij laat ik u weten dat de Schaakbond de cursus Schaaktrainer 1 organiseert te NIJMEGEN (Dit mede op initiatief van een aantal jeugdleiders van de schaakvereniging SMB (Strijdt met Beleid) en UVS (Uit Vrienden Samengesteld) uit Nijmegen.)

Voor wie

Deze laagdrempelige cursus is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen (vanaf 14 jaar) die een steentje wil bijdragen aan de schaaklessen van een (bestaande of nog in te richten) jeugdafdeling van de schaakvereniging of op scholen. Daarnaast kan deze cursus ook van belang zijn voor iedereen, die haar/ zijn (klein)kinderen of andermans kinderen, individueel of collectief wil laten kennis maken met en enthousiasmeren voor het schaakspel.

Cursusdata

De cursus wordt gehouden op woensdagavonden 13 maart, 3 april, 17 april, 15 mei en 5 juni 2019 van 18u 45 tot 21u 30 in Nijmegen.

Informatie

Alle informatie over de cursus, locaties en de mogelijkheid tot opgeven voor deelname aan de cursus in Nijmegen vindt u op de website van de Schaakbond via de link https://www.schaakbond.nl/agenda/schaaktrainer-1-nijmegen.

Share

Geef een antwoord