Vierde ronde SOS-competitie

Deze week en volgende week wordt er een nieuwe ronde gespeeld in de SOS-competitie. Maandag speelde UVS 1-SOS al tegen het tweede SOS-team van stadsgenoot SMB. In een spannende wedstrijd wist UVS 1 de wedstrijd met 4,5-3,5 te winnen, waardoor het team voorlopig samen met SMB aan kop gaat.

Vervolgens komt UVS 2-SOS aanstaande donderdag in Beuningen in actie tegen  Koningswaal/Tornado 2. Bij winst stijgt het tweede naar een van de hogere posities op de ranglijst. UVS 3-SOS neemt het vrijdag aanstaande in Wijchen op tegen Het Kasteel 2. Bij een overwinning zal het derde ten minste een gedeelde koppositie consolideren. Tot slot speelt UVS 4-SOS op vrijdag 25 januari een uitwedstrijd tegen Velp 2. Als het vierde wint, schuift het door naar de middenmoot van poule 3E en dat zou een uitstekende prestatie zijn. Tenzij anders afgesproken is de aanvang van deze wedstrijden 19.45 uur.

Share

Geef een antwoord