Einde van een tijdperk

Op 21 december a.s. neemt Karin Kalmár afscheid van Café-zaal Groenewoud, dat per 1 januari 2019 overgaat in de handen van nieuwe eigenaren die er een restaurant van gaan maken. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk waarin Karin Kalmár gedurende 33 jaar aan het roer heeft gestaan van Groenewoud. Op een kritiek moment in de geschiedenis van UVS, toen café Elmaran de deuren moest sluiten en we als club plotseling op straat stonden, bleek Karin Kalmár van Groenewoud bereid ons onderdak te verschaffen en een nieuwe speellocatie te bieden, waar we inmiddels alweer enkele jaren spelen. Daarvoor willen we onze erkentelijkheid uitspreken.

Deze wisseling van de wacht zal wellicht ook voor UVS de nodige veranderingen met zich meebrengen die we momenteel nog niet kunnen overzien. We hopen op een prettige samenwerking met de nieuwe eigenaren, zodat we onze sport nog lange tijd op deze locatie kunnen beoefenen.

Share

Geef een antwoord