Nieuwe ronde KNSB-competitie

Komende zaterdag wordt er een nieuwe ronde gespeeld in de KNSB-competitie. De vier KNSB-teams van UVS komen allemaal in actie en spelen gelijktijdig thuis in café Groenewoud.

UVS 1 neemt het op tegen Caissa-Eenhoorn uit het Noord-Hollandse Zwaag. Dit team wist in de eerste vier wedstrijden vijf matchpunten te behalen (eentje minder dan UVS 1) en bezet daarmee de vierde positie op de ranglijst, één plaats onder UVS. Bij winst aankomende zaterdag zal UVS mee blijven strijden om de kopposities, bij verlies zakt het team vooralsnog terug naar de middenmoot.

UVS 2 treft aanstaande zaterdag Amersfoort 2. Na de wat teleurstellende start van het tweede (vier matchpunten uit de eerste vier wedstrijden) is een overwinning op Amersfoort (met vijf matchpunten op de tweede plaats) noodzakelijk om kans te blijven maken op promotie. Want, in tegenstelling tot alle andere klassen, promoveren in de vierde klasse niet alleen de kampioenen maar ook de zeven beste teams die op de tweede plaats in hun poule eindigen.

UVS 3 speelt komende zaterdag tegen het tweede team van stadsgenoot SMB. Het derde staat samen met vier andere teams (waaronder SMB 2) met vier matchpunten op een gedeelde eerste plaats. Een overwinning zou de goede positie van het team verder versterken. Tot slot komt UVS 4 zaterdag in actie tegen hekkensluiter Amersfoort 3. Bij winst consolideert het vierde de goede positie op de ranglijst en komt het team op zes matchpunten uit vier wedstrijden. De aanvang van alle wedstrijden is 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Share

Geef een reactie