Zaterdag: KNSB-competitie

Komende zaterdag wordt een nieuwe ronde gespeeld van de KNSB-competitie. De vier KNSB-teams van UVS spelen gelijktijdig thuis in café Groenewoud. UVS 1 neemt het op tegen SG Max Euwe. Deze schaakclub uit Enschede wist in de eerste drie wedstrijden twee matchpunten te behalen (twee minder dan UVS 1) en neemt daarmee de zesde positie op de ranglijst in. UVS 2  speelt zaterdag tegen Zeist dat in deze poule met vijf matchpunten op de tweede plaats staat. En tegenstander van UVS 3 is schaakvereniging De Combinatie 2 uit het Brabantse Asten is. Dit team behaalde net als UVS 3 twee matchpunten in de eerste twee ronden. Tot slot speelt UVS 4 komende zaterdag tegen  ODI 1 uit Uden. Ook deze twee teams staan met ieder twee matchpunten gelijk in de poule. De aanvang van alle wedstrijden is 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Share

Geef een antwoord