Een vriendenbijeenkomst

Op maandag 12 november ontmoeten vrienden elkaar in de wedstrijd UVS-SOS 3 tegen UVS-SOS 4.

De 9 leden van UVS-SOS 3 waren allemaal aanwezig ondanks het feit dat er maar 8 spelers opgesteld konden worden. Als teamleider had ik niet te maken met het feit dat er 5 afzeggingen waren; al onze leden waren wakker en op tijd aanwezig.

Leden van UVS 3 SOS vinden het een eer om voor de club uit te mogen komen en leden die niet opgesteld staan omdat we maar 8 speelgerechtigde leden kunnen opstellen, komen om aan te moedigen of om foto’s te maken.

De broederstrijd begon met een verlies van Luc van Harxen tegen Thierry Pol en Rob Schoppema gaf in een partij waarin hij weinig geïnspireerd speelde, hij was meer buiten dan in de zaal te vinden, zijn dame weg en Suzanne van Winkel straalde dat ze hem aan haar zegekar had gebonden in zo’n korte tijd. Het was 2-0 voor UVS 4.

Zelf wist ik Jaap Stork te verslaan in een Siciliaan en Jos Buijs won van Peter van der Doef en de stand stond weer gelijk.

Niels Korporaal versloeg Guus Leufkens en Theo Felet versloeg Dick van Nuland.

In een spannende partij verloor Frederik de la Fonteijne nipt van Thomas Berghuis en Wim Krabbendam kwam uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd met Arjan Schoonen.
UVS 3 SOS won uiteindelijk met 5-3.

Share

Geef een reactie