Nieuwe ronde KNSB-competitie

Aanstaande zaterdag 3 november wordt de volgende ronde van de KNSB-competitie gespeeld. In Groningen neemt UVS 1 het op tegen de Groninger Combinatie, dat net als UVS in de eerste twee ronden de maximale score van vier matchpunten wist te behalen. Groninger Combinatie heeft met zo’n 2320 punten de hoogste gemiddelde rating in poule 1A.

UVS 2 speelt zaterdag in Utrecht tegen Magnus Leidsche Rijn, dat oud-UVS’er Arie van den Hurk in de gelederen heeft. Na de forse nederlaag in de tweede ronde tegen Veenendaal richt UVS 2 zich voorlopig op de tweede plaats. Maar daarvoor zal er in Utrecht wel gewonnen moeten worden.

Tegelijkertijd speelt UVS 3 in Eindhoven tegen Eindhoven 3 dat net als het derde de eerste match met de hakken over de sloot wist te winnen. En UVS 4 treedt in Veenendaal in het strijdperk tegen het tweede team uit die plaats. Na de nipte nederlaag uit de eerste ronde gaat het vierde aanstaande zaterdag proberen de eerste matchpunten te behalen. De aanvang van de wedstrijden is 12.00 dan wel 13.00 uur.

Share

Geef een reactie