Profiteer nog even van de kortingsactie!

Onze penningmeester wordt lichtelijk nerveus als de contributie maar mondjesmaat binnenkomt. Doe hem en jezelf een plezier door de contributie vóór 1 november over te maken. Je mag dan € 2,50 op het bedrag in mindering brengen.

Betaal de contributie op rekeningnummer NL 80 TRIO 0254732917 t.n.v. UVS.

De lidmaatschapskosten bedragen:

intern lid: €70
volledig lid: €90
studenten: € 60
Als je gedurende het seizoen lid wordt, wordt de contributie naar rato bepaald. In overleg met de penningmeester is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Share

2 reacties

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Leuk idee Wim ! Kortingactie ! Spreekt tegenwoordig aan: de supermarkten hebben er succes mee. Je hoeft maar even ergens “kortingactie” te zeggen of de mensen staan in de rij om te betalen ( het maakt niet uit waarvoor, als het maar korting is of tweede gratis). En je Je zou dan bijvoorbeeld ook € 120 met een dikke streep erdoorheen kunnen neerzetten en daarnaast ” vóór 1 november €87,50″ — Met jouw kortingactie zal het geld nu wel binnenstromen. Je kunt wel zien, dat je een penningmeester met ervaring bent.

  2. Klaus Wüstefeld schreef:

    Wim, ik zag, dat het stukje over de kortingactie door Jan was gepresenteerd en mijn bevleugelde woorden dus aan Jan hadden moeten worden toegeschreven. Echter : mijn eigen reclame idee vond ik voortreffelijk, een ideetje voor de toekomst en….. mijn compliment voor jouw ervarenheid blijft ook staan.

Geef een reactie