UVS 3 SOS verslaat Doesburg 1

Vol goede moed maar met de wetenschap dat onze tegenstander gemiddeld bijna 200 ratingpunten meer had, speelden we in de opstelling met de sterkste spelers aan de eerste borden. Rob Schoppema wist als eerste winst te behalen; Jos Buijs sloot vrede met zijn tegenstander en Luc van Harxen moest in zijn tegenstander zijn meerdere erkennen. Jan Hendrik Donkervoort bood zijn tegenstander remise aan maar dat werd geweigerd en even later wist Jan Hendrik te melden dat hij gewonnen had; zijn partij is ook bijgevoegd.

Theo Felet en Wim van den Broek maakten remise en Wim Krabbendam moest uiteindelijk de vlag strijken. Het was 3,5 tegen 3,5. Niels Korporaal was aan het strijden maar stond minder als zijn tegenstander.Zijn tegenstander had evenwel tijdnood en dat ging hem parten spelen. Onder hoogspanning wist Niels te winnen en daarmee haalden we de buit binnen.

Share

3 reacties

  1. Ruud van der Spoel schreef:

    Wat een mooie zet 33.g4! van Jan-Hendrik!

  2. Tsjisang Cheung schreef:

    Een knappe overwinning!

  3. Jan Hendrik Donkervoort schreef:

    @Ruud, bedankt! Ik was zelf heel content met die zet. Wel wrang voor mijn tegenstander want op zet 31 bood ik remise aan en 2 zetten later stond hij met lege handen…

Geef een reactie