Herziene voorlopige indeling externe competitie 2018-2019

Hierbij een herziene teamindeling voor de externe competitie voor het seizoen 2018-2019. De uiteindelijke definitieve indeling wordt ook gebaseerd op de vervoersmogelijkheden van ieder team en eventuele andere bijzondere omstandigheden.

De teams voor de KNSB-competitie zijn inmiddels geheel ingevuld. Voor deze zaterdagse competitie kun je je nu alleen nog als reservespeler aanmelden, tenzij er nog spelers afvallen. Bij de OSBO-teams is momenteel nog één vaste plaats beschikbaar.

De meeste teams bestaan uit negen spelers terwijl er slechts acht personen kunnen spelen. De nummer negen is echter GEEN reservespeler. Het is de bedoeling dat er gerouleerd wordt. Er speelt dus telkens iemand anders niet mee als alle spelers beschikbaar zijn. De teamleider bepaalt de opstelling.

Ben je ingedeeld en wil je toch niet meespelen of liever reserve zijn? Laat me dat dan even weten. En doe dat ook als je niet ingedeeld bent en reserve wilt zijn of vast in een team ingedeeld wilt worden. Dat kan via: wedstrijdleider@uvsnijmegen.nl. (Er is momenteel nog slechts één vaste plaats beschikbaar in een OSBO-team).

Share

Geef een reactie