Leuk potje in de slotsimultaan

Op de slotavond speelde ik in de simultaan tegen Jasper Bons. Een veel sterkere tegenstander op papier, maar in een kloksimultaan is alles mogelijk. Met een extra consumptiemuntje in het vooruitzicht bij een resultaat wilde ik er graag nog één keer voor gaan in dit verder vrijwel mislukte seizoen.
De opening kwam ik goed door want Jasper liet me mijn eigen spelletje spelen, waardoor ik meteen behoorlijk wat tijdwinst pakte en zijn kwartiertje voorsprong snel afnam. We komen erin na de elfde zet van wit (Tfd1).

Dit halfje was goed voor een gratis biertje en in de bar werd het erg laat eer het doorgeefschaken was afgelopen. Qua resultaten was mijn seizoen misschien waardeloos, maar over de gezelligheid op de club heb ik nooit iets te klagen :). Ik heb dan ook erg veel zin in komend seizoen!

Share

Geef een reactie