BBQ!

Komende zaterdag wordt het seizoen (voor betalende deelnemers) ludiek afgesloten met de traditionele barbecue in de tuin van de voorzitter in Groesbeek. Snelschaken, drinken en schransen is dan het devies. Voor de liefhebbers zal op een klein scherm tevens het WK voetbal te volgen zijn.

De deelnemers in 2006

Share

5 reacties

 1. Anton van Rijn schreef:

  V.l.n.r:

 2. Jan van de Westelaken schreef:

  V.l.n.r. en v.b.n.b:
  Ruud van Roosmalen, Frans Nijenhuis, Rob Lubbers, Benno Bijvanck, Bram Semijn, Maarten van Rooij, Michiel de Kruijf, Wim van Rijswijk, Sjoerd Sytema, Harrie Berkers, Rolf van Geel, Klaus Wüstefeld, Bram van den Berg, Marcel Verstappen, Ron de Jong, Wouter Knoop, Tsjisang Cheung, Rob Bisschops, Eugenie Heesen, Harold Bekkering, Gerrit Tijink, Thei van Laanen, Thomas Willemsen, Lambert Hofman, Bert-Jan Boer, Anton van Rijn, Luuk Peters, Stefan Brouwers, ?, Rob Schoppema, Ruud van der Spoel, ?, Bas van Esch, Dennis Arts, Ruud van de Plassche sr.
  Ook aanwezig waren Wim Krabbendam, Willem van Hulst, Jan Komdeur, Hans Klip en Peter Schut. En natuurlijk de eeuwig onzichtbare fotograaf…

 3. Anton van Rijn schreef:

  Aha…Gerrit Tijink was (is) voor mij het mysterie… Naast Rob Lubbers volgens mij Semijn (?), vlak achter Stefan volgens mij een stukje bril van Luuk Peters, achter Dennis de kleurrijke blouse van Bas van Esch. Blijven over de persoon achter Bas en de lantaarnman…

 4. Lambert Hofman schreef:

  Bram Semeijn en achter de lantaarnpaal is waarschijnlijk Wim Krabbendam.

 5. Lambert Hofman schreef:

  De onzichtbare fotograaf is natuurlijk Jan van de Westelaken.

Geef een reactie