Externe competitie en OSBO-cup

Deze week is er een nieuwe ronde in de externe competitie en spelen vier spelers van UVS 2 de kwartfinale van de OSBO-cup.

Vanavond (maandag 5 maart) speelt UVS 4 thuis in café Groenewoud tegen De Cirkel 1 uit Ede. Als UVS 4 de laatste kans wil pakken om niet te degraderen, zal er gewonnen moeten worden. Tegelijkertijd speelt het OSBO-cupteam van UVS 2 in de kwartfinale van de OSBO-cup tegen Koningswaal uit Beuningen. Bij winst tegen deze sterke tegenstander heeft UVS 2 een goede kans om dit seizoen toch nog een prijs te winnen. Aanvang van beide wedstrijden is 20.00 uur.

Op dinsdag 6 maart speelt UVS 7 alweer haar laatste externe wedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is SMB 4, aanvang van deze wedstrijd is 19.30 uur, terwijl de wedstrijd wordt gespeeld in ’t Hert, de speellocatie van onze schakende stadsgenoten. Voor UVS 7 is het de laatste kans om dit seizoen toch nog matchpunten te verzamelen.

Dan spelen op zaterdag 10 maart UVS 1, 2 en 3 hun zevende ronde in de externe competitie gelijktijdig thuis in café Groenewoud. UVS 1 neemt het in KNSB-klasse 1b op tegen hekkensluiter De PION uit Roosendaal. Bij winst zet het eerste een goede stap in de strijd tegen degradatie. Tegelijkertijd spelen UVS 2 en UVS 3 in de promotieklasse van de OSBO tegen respectievelijk ASV 4 en Schaakstad Apeldoorn 3. Voor UVS 2 staat er niet veel meer op spel, terwijl UVS 3 bij een overwinning nog kans heeft om degradatie te ontlopen. Aanvang van deze drie wedstrijden is 12.00 uur.

Tot slot speelt UVS 5 een week later, op vrijdag 16 maart, in Arnhem tegen jeugdteam De Toren 5j. De aanvang van deze wedstrijd is 19.30 uur. UVS 6 is deze ronde vrij.

Share

1 reactie

  1. Joris Leijten schreef:

    De Wedstrijd van UVS 7 is uitgesteld naar volgende week dinsdag 13 maart! dat was bekend bij de spelers van UVS 7. Ik zoek voor dinsdag 13 maart nog 1 invaller!
    Alvast dank. Joris Leijten

Geef een antwoord