Eerste ronde externe competitie voor UVS 1, 2 en 3

Aanstaande zaterdag 16 september wordt de eerste ronde gespeeld in de KNSB-competitie en in de  promotieklasse van de OSBO. UVS 1, 2 en 3 spelen alle drie in café Groenewoud.

UVS 1 is net als vorig jaar geplaatst in klasse 1b van de KNSB en speelt komende zaterdag thuis tegen DSC uit Delft. Dit team eindigde vorig jaar als derde in deze klasse en is dus een lastige tegenstander. Vorig jaar wisten de Delftenaren nog met 5,5 – 4,5 te winnen, maar hopelijk trekt UVS dit jaar aan het langste eind.

Tegelijkertijd speelt in de promotieklasse UVS 3 tegen UVS 2. Qua rating is het tweede een stuk sterker dan het derde. Daarom zijn zij favoriet. Maar de wedstrijd is natuurlijk nog niet gespeeld en het komt weleens voor dat een koe een haas vangt…

De wedstrijden beginnen aanstaande zaterdag om 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Share

Geef een antwoord