Eindstanden periode 4 en indeling beker.

Schaakvrienden!

De eindstanden van periode 4 tref je hier aan. De resultaten van de interne en externe competitie zijn opgenomen in de ratinglijst. De indeling voor de eerste ronde van de Bekercompetitie staat hier.

Voor de beker kun je de eerste vier ronden een bye aanvragen. Dan hoef je niet te spelen en krijg je een reglementaire remise. In de indeling zie je dan ‘vrijgesteld’ achter je naam staan. Als je geen tegenstander hebt bij de indeling krijg een een reglementaire overwinning; er staat dan ‘oneven’ achter je naam.

 

Share

1 reactie

  1. Onno Marres schreef:

    Beste Maarten, Zojuist heb ik naar de uitslagen gekeken en gezien dat nog niet alle groepen zijn bijgewerkt en als ik de ratinglijst oproep dan krijg ik volgens mij niet de lijst van dit seizoen. Wil je dit alsjeblieft corrigeren?

Geef een antwoord