Twee belangrijke regels in de bekercompetitie

Schaakvrienden!

De bekercompetitie begint weer. Omdat het een ‘zwitserse competitie’ is, wordt elke week op grond van de actuele stand een nieuwe indeling gemaakt. Dat betekent dat ik streng moet zijn als het gaat om deadlines. Op maandagnacht 24:00 uur moeten alle uitslagen bekend zijn. Je kunt partijen dus niet inhalen, maar wel vooruit spelen. Verder moet ik op maandagnacht om 24:00 uur ook weten wie er de volgende ronde verhinderd zijn. Je mag de eerste 4 ronden een bye aanvragen. Je kunt dat het beste doen door dat op het uitslagenformulier aan te geven. Mailen mag ook.

Twee belangrijke regels samengevat:

  1. Uitslagen moeten maandagnacht 24:00 uur ingevuld zijn op het uitslagenformulier (of gemaild naar de wedstrijdleider)
  2. Een bye moet tijdig aangevraagd worden; eveneens maandagnacht 24:00 voorafgaand aan de speelavond waarvoor je een bye aanvraagt. Aangeven op het uitslagenformulier of mailen naar de wedstrijdleider.

De speeldata kun je hier vinden.

Share

Geef een reactie