Kampioensgroep en promotie degradatie

Schaakvrienden!

Op 20 febuari spelen we de laatste ronde van periode 3. Uiterlijk 20 februari om 24:00 uur moeten alle uitslagen doorgegeven zijn aan de wedstrijdleider. Als de uitslag van een partij niet tijdig is doorgegeven is regel 22 uit het Reglement Interne Competitie van kracht. De uitslag wordt dan 0-0 (r): beide spelers hebben een reglementaire nul. Dit heeft géén effect op je rating, wél op de weerstandspunten en SB voor de berekening van de eindstand in je groep.

Promotie-degradatie. In principe degraderen de laatste twee spelers uit een groep en promoveren de eerste twee spelers. De volgorde wordt bepaald volgens regel 28 uit het Reglement Interne Competitie. Er komen echter nogal wat spelers terug die een periode niet mee hebben gespeeld. Dat heeft tot gevolg dat bij bijna alle groepen een versterkte degradatie van toepassing zal zijn.

Kampioensgroep. Voor de samenstelling van de kampioengroep zijn nogal wat afspraken gemaakt. Die zijn verzameld in regel 29 van het Reglement Interne Competitie.

Share

Geef een antwoord