Media

magnus

Vandaag (donderdag 19 januari) gaat de documentaire Magnus bij LUX in première om 19.00 uur. De eerste dag mag je voor slechts 5,50 euro naar binnen… Gaat dat zien!

Tickets: klik hier

Share

1 reactie

  1. Hans Klip schreef:

    Aardige documentaire; feest der herkenning voor wie het topschaak een beetje volgt. Maakt duidelijk hoe lastig het voor Magnus Carlsen is om bij cruciale partijen met de spanning om te gaan. De media zijn gematigd positief over de film; meestal drie van vijf sterren. Alleen de filmrecensente van NRC vindt er weinig aan: ‘Zelden een schaakdocumentaire gezien waarin geen poging wordt gedaan het spel duidelijk te maken’. Maar dat is voor ons schakers alleen maar een voordeel. :-) Wie de documentaire in de bioscoop wil zien, moet er snel bij zijn. Zal niet lang in LUX draaien.

Geef een antwoord