Eigenlijk geen verslag

Als je met 7-1 verliest, zou het je toch vergeven moeten worden als je een verslag nalaat, niet? Maar ik zal er toch maar een paar woorden aan vuil maken. We moesten het met UVS2 opnemen tegen LSG2, een team dat eigenlijk veel te sterk is voor de derde klasse; vorig jaar zijn ze gedegradeerd, terwijl een promotie in planning lag. Met het halve team vol titelhouders en een gemiddelde rating van 2180 is het eerder een tegenstander voor ons eerste. Tegen een licht verzwakt UVS2 (Luuk viel in in het eerste) hadden ze gemiddeld meer dan 200 elopunten meer op elk bord.

Wat kan ik zeggen? Ivar ging als eerste ten onder na een wat armzalig gespeelde opening. Jeroen Clermonts speelde een degelijke remise en Hans Quint had lange tijd het beste van het spel, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een half punt. Prima gespeeld. Arie en ik kwamen al snel onder druk te staan en verloren. Ruud van de Plassche leek aardig te staan maar bij het oplossen van de spanning in het centrum bleken zijn stukken toch een stuk slechter gepositioneerd. Elwin hield het nog het langste uit, maar moest ook met een nul weer de auto in.

Partijmateriaal kunt u vinden in het verslag van onze opponent. De partij van Lars was de moeite waard, maar die ontbreekt op de site van LSG. Lars stond lang erg goed, maar bezweek helaas onder tijdsdruk. Hieronder die partij door hemzelf geanalyseerd:

r5

Share

Geef een reactie