Meedoen-regeling van start bij UVS

gemeenteOp zaterdag 1 oktober is de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen van start gegaan.

Deze regeling maakt het voor huidige en toekomstige leden van UVS met een smalle beurs mogelijk om hun contributie voor het huidige seizoen door de gemeente te laten betalen. Degenen die daarvoor in aanmerking komen, hebben dezer dagen van de gemeente hierover een brief ontvangen.

Wie een brief heeft ontvangen en van deze regeling gebruik wenst te maken, dient deze brief (geen kopie) mee te nemen naar de clubavond en te overhandigen aan de secretaris of de brief naar het postadres van de vereniging te sturen: Krayenhofflaan 13a, 6541 PN Nijmegen. De verzamelde brieven worden vervolgens in de vorm van een declaratiefactuur naar de gemeente gestuurd.

Deze regeling is van kracht van 1 oktober 2016 tot 1 september 2017.

Zie voor meer informatie over de regeling: www.nijmegen.nl/meedoen.

Share

Geef een reactie