Voorlopige teamindeling komend seizoen

Nu alle partijen gespeeld zijn, kan op basis van de eindranglijst van het seizoen, persoonlijke voorkeuren en omstandigheden en het autobezit een zeer voorlopige teamindeling worden opgesteld voor het seizoen 2016/2017. Bedenk wel dat de definitieve indeling voor de OSBO-teams pas eind september wordt gemaakt. Spelers met een vraagteken achter de naam hebben hun deelname nog niet bevestigd.

vi

Share

5 reacties

 1. Valerie Janssen schreef:

  Heeft de OSBO nu alweer genoeg van die teams van 4 spelers in de 4e klasse?

 2. Jan van de Westelaken schreef:

  Nee hoor, maar met zes spelers per 4e klasse-team zullen de teamleiders minder moeite hebben om de bezetting rond te krijgen, met name bij uitwedstrijden. Eigenlijk is daar bij alle teams rekening mee gehouden. Die flexibiliteit is in het verleden erg nuttig gebleken. By the way, kunnen we een [t] achter je naam zetten? ; )

 3. Valerie Janssen schreef:

  Ah, ja, begrijpelijk. Geen 9e team dus? :p

  En eh, alleen als echt niemand anders wilt, want het is natuurlijk veel fijner als iemand die er meer tijd voor heeft dat kan doen. Maar overtuig me donderdag maar ;)

 4. Theo Felet schreef:

  Ik zie al een kampioenschap bij uvs 5 ;-)
  met bert-jan frans thei en wim ben ik al een keer kampioen geworden ik zie mezelf nu al met Bert-Jan op het station staan in april volgend jaar; kampioenuh kampioenuh olee olee. Wie wil deze berenkop boven de openhaard ?
  :-)

 5. Bert-Jan Boer schreef:

  Heel goed Theo, Het begint allemaal met visualisatie. Toch moet ik je even scherp houden, denk ik. België zou ook wel even Europees kampioen worden….
  Kwaliteit alleen is niet genoeg, er moet een team staan.

  Een andere les uit het voetbal is dat spelers in elke wedstrijd hun niveau moeten kunnen halen (Eden Hazard). Vergeet dus de schaaktechniek niet! Want dan zit je daar op het cruciale moment met twee lopers tegen kale koning. Je had dat stukkie van Clemens op de site wel gelezen maar gedacht: jaja, dat snapt een kind! Maar toen was er toch weer die kloof tussen kennen en kunnen, kwamen de zetten niet vanzelf en moest je na 50 zetten in remise berusten; weg kampioenschap!
  En weet je wat nou zo leuk is? er is een plek waar we de hele zomer aan zowel de teamgeest als de schaaktechniek kunnen werken: het wekelijks Lichess-vluggertjes toernooi (elke donderdagavond tussen 21:00 en 22:00). Daar word je door verschillende teamgenoten en andere UVS-ers in gewonnen stand liefdevol door je vlag gestampt, verbaal weer opgelapt in de chat om in het volgdende potje zelf weer even iemand bij te scholen. En zo werken we gebroederlijk aan onze droom :-)
  See you on Lichess!

Geef een reactie