Internetvluggeren door UVS’ers tegen UVS’ers

lichessWie zich geen raad weet met de huidige donderdagavond, kan op initiatief van ons medelid Ron van Dijk elke donderdagavond om 21.00 uur een uur lang snelschaken (5 min. p.p.p.p.) tegen andere UVS’ers op lichess.org. Deelname is gratis.

Werkwijze:

– maak een account aan op lichess.org (gratis);
– zoek naar MoiRon (via Gemeenschap > Spelers);
– volg hem (rechtsboven in zijn profielpagina, hand met opgestoken duim);
– je krijgt binnen een dag een uitnodiging voor het UVS-team via je ‘Postvak In’ op lichess;
– de link naar het toernooi verschijnt een uur van tevoren in je lichess-postvak.

Enjoy : )

Share

1 reactie

  1. Bert-Jan Boer schreef:

    Het lijk erop dat de ene helft van UVS zich te goed en de andere helft zich te slecht voelt om eens gezellig mee te doen met dit wekelijkse toernooitje. Middenmoters Ron en ik werkte het toernooi afgelopen maandag met z’n tweeen af.
    Ik heb er natuurlijk alle begrip voor als iemand zegt: “Na een hele dag schoorsteenvegen heb ik geen zin meer om ’s avonds nog wat clubgenoten te vegen maar het zou leuk zijn als we een keer wat meer deelnemers hadden :-)

Geef een antwoord