Slotronde KNSB

knsb_logoKomende zaterdag wordt de laatste ronde gespeeld in het huidige KNSB-seizoen.

UVS 1 speelt thuis tegen EGGERT Purmerend. Bij een overwinning behaalt het vorig seizoen gepromoveerde Eerste een prachtige tweede plaats achter het inmiddels naar de Meesterklasse gepromoveerde eFXO Apeldoorn.

UVS 2 speelt thuis tegen Fischer Z uit Amsterdam, de huidige nummer 2 in klasse 3D. Ook het vorig seizoen naar de KNSB gepromoveerde Tweede heeft een sterk seizoen gedraaid en bezet momenteel de derde plaats.

OSBO-competitieleider Huub Blom wijst erop dat UVS 2 op de achtergrond ook nog goede zaken kan doen voor de OSBO. De drie beste promovendi verdienen namelijk een extra promotieplaats naar de KNSB voor hun regionale bond en in die ranglijst prijkt UVS 2 momenteel op de derde plaats:

prom

Komt dat zien!

Share

Geef een reactie